Úspešný Manažment v HORECA, online 7.10.2020

2020-09-22T11:06:47+00:00

[:sk]Každá reštaurácia a každý hotel potrebuje mať zavedené procesy, ktoré slúžia ako účinný nástroj pre manažment a personál. Manažéri a majitelia majú príležitosť nastaviť si potrebné štandardy kvality, personálne, kvalitatívne a ekonomické procesy a po znovuotvorení prevádzky začať poskytovať služby na čo najvyššej úrovni, prevýšiť očakávania hostí a tým využiť potenciál predaja a udržovať náklady na potrebnej úrovni...

Zistiť viac
Prihláška
[:]

”Customer experience” a Ako zvládnuť námietky / sťažnosti zákazníka 25.2.2022 online, 11.3.2022 v Bratislave

2022-02-20T18:31:08+00:00

[:sk]Úroveň služieb zákazníkom / hosťom je konečným testom našej práce. Školenie je zamerané na osvojenie si správnej verbálnej a neverbálnej komunikácie pri riešení sťažností a námietok hostí. Naučíte sa správne vyhodnotiť a spracovať/vyriešiť sťažnosť, kritiku, námietky hostí. Získate schopnosť rozpoznať hostí a poskytovať im dokonalý zákaznícky servis aj schopnosťou predchádzať problémom a nedorozumeniam prostredníctvom kontinuálnej osobnej zodpovednosti za spokojnosť hostí. Naučíte sa riešiť a vyriešiť sťažnosť hosťa profesionálne, s porozumením a bez stresu a napätia. Aj táto zručnosť dokáže v konečnom dôsledku zvýšiť spokojnosť, obsadenosť hotela a reštaurácie a zvýšiť predaj.

Zistiť viac
Prihláška
[:]

Upselling ako dokonalý zákaznícky servis, online 8.2.2021; v Bratislave 8.3.2022

2022-02-17T08:22:00+00:00

[:sk]Personál svojou verbálnou a neverbálnou komunikáciou, pracovnými postupmi a postojom určujú úroveň zákazníckeho servisu konkrétnej spoločnosti. Majú primárny vplyv na výšku predaja, zisku a samozrejme svojho tringeltu. Upselling nie je klasický predaj, ale dokonalý zákaznícky servis. Pri jeho osvojení čašníci, manažéri, recepční svojou komunikáciou a zanietením prirodzene zvyšujú obrat. Ako je to možné? Ako maximálne využiť potenciál prevádzky a svojho tímu?

Zistiť viac
Prihláška
[:]

Manažérske školenia

2019-09-12T16:55:10+00:00

[:sk]Školenia sú šité na mieru na základe potrieb, cieľov a vízie jednotlivých spoločností. Nastavenie manažmentu je základom úspechu. Manažéri musia chápať dôležitosť svojej úlohy lídrov, personalistov, učiteľov, trénerov, kontrolórov, či ekonómov. Ich primárnou úlohou je naplniť víziu a ciele spoločnosti a školenia im pomáhajú byť pripravení a uspieť dlhodobo. Školenia môžu prebiehať pre jednotlivé oddelenia: Front office management, Food and beverage management, Housekeeping management alebo aj ďalšie spojené školenia.

Zistiť viac
Kontakt
[:]

Školenie čašníkov

2019-09-12T09:49:02+00:00

[:sk]Čašníci sú tvárou reštaurácie, pretože práve oni trávia najviac času komunikáciou s hosťom.  Sú reprezentanti zákazníckeho servisu každej reštaurácie, preto je práca čašníka nesmierne dôležitá a vyžaduje si dostatočnú pozornosť. Interné školenia poskytnú všetko potrebné na tréning personálu: verbálna a neverbálna komunikácia vedúca k dokonalému zákazníckemu servisu, pravidlá obsluhy, zvyšovanie predaja, zvládanie krízových situácií a náročných hostí. Školenia obsahujú aj praktickú časť, diskusie, prípadové štúdie.

Zistiť viac
Kontakt
[:]

Školenie recepčných

2019-09-12T11:13:10+00:00

[:sk]Prvý dojem je veľmi dôležitý pre budovanie vzťahu s hosťom. Recepční ako reprezentanti zákazníckeho servisu každého hotela pomáhajú hosťom k tomu, aby sa cítili príjemne počas celého pobytu. Potrebujú byť dostatočne pripravení na poskytovanie dokonalých služieb za každých okolností. Školenia obsahujú všetko potrebné ako verbálna a neverbálna komunikácia vedúca k dokonalému zákazníckemu servisu, pravidlá check-in, check.out, up-selling, zvládanie krízových situácií a náročných hostí.

Zistiť viac
Kontakt
[:]

Školenie chyžných

2017-10-06T18:43:43+00:00

[:sk]Tak ako recepční a čašníci, tak aj chyžné sú partnermi hosťa a pomáhajú mu, aby sa cítil príjemne počas celého pobytu. Je dôležité, aby si chyžné uvedomovali svoju dôležitú úlohu vo vzťahu s hosťom. Školenia pomáhajú chyžným k väčšej motivácii, dôslednosti, efektivite. Chyžné si vylepšia samotnú komunikáciu a následne dokážu vytvoriť lepšiu atmosféru pre hostí. Aj správna verbálna a neverbálna komunikácia a najefektívnejšie pracovné postupy sú súčasťou školení.

Zistiť viac
Kontakt
[:]

Tímové školenia

2017-10-06T18:44:51+00:00

[:sk]Spokojnosť hostí počas celého pobytu zívisí od celého tímu hotela, od každého oddelenia. Ak sa jedno oddelenie snaží poskytovať dokonalý zákaznícky servis a druhé oddelenie zlyháva, potom snaženie je zbytočné, pretože hosť odchádza nespokojný. Tímové školenia pomáhajú všetkým oddeleniam, food and beverage, front office, housekeeping, technické oddelenie, prípadne obchodné oddelenie pochopiť dôležitosť tímovej práce a nadobudnúť väčšiu úctu voči kolegom z iného oddelnia.

Zistiť viac
Kontakt
[:]

Kurz 1: Personálny manažment a Leadership

2022-01-04T12:44:14+00:00

[:sk]Cieľom školenia je efektívne nastavenie F&B manažmentu. Zároveň spoznať a pozitívne ovplyvniť manažérsky štýl a využiť svoje prirodzené zručnosti lídra vo vysoko konkurečnom HORECA segmente. Ako manažéri sa naučíte viesť svojich zamestnancov tak, aby pracovali efektívnejšie, s istotou a zanietením; aby nadobudli potrebné zručnosti a tímového ducha. Ako sa z manažéra môže stať úspešný líder; ako pracovať a pozitívne motivovať svoj tím; ako napredovať a kontinuálne vzdelávanie využiť ako nástroj úspešného lídra? Aj o tom budeme hovoriť. Osvojíte si odborné a sociálne zručnosti priamo z praxe z HORECA segmentu.

Zistiť viac
Prihláška
[:en]129€ (v cene je výukový materiál, občerstvenie, obed a certifikát) Trvanie: 9:00 – 17:00 Štandardy kvality predstavujú základný a podporný pilier pre trvalý úspech spoločnosti. Je to súhrn charakteristík, ktoré tvoria konkrétny hotel alebo reštauráciu. Zistite viac[:]

Kurz 2: Kvality manažment

2022-01-04T12:52:55+00:00

[:sk]Každý hotel a reštaurácia potrebuje zavedenie jednotlivých procesov pre dosiahnutie dlhodobého úspechu. Štandardy kvality predstavujú základný a podporný pilier každej spoločnosti. Je to súhrn charakteristík a procesov, ktoré tvoria konkrétny hotel alebo reštauráciu. Kurz je zameraný na pochopenie princípu a dôležitosti štandardov kvality, vytvorenie vlastnej koncepcie prevádzky; ako úspešne zaviesť štandardy kvality; ako ich merať a hodnotiť. Kurz obsahuje rôzne príklady ako kvality manažment funguje v praxi a poskytneme Vám aj vzory dokumentov štandardov kvality.

Zistiť viac
Prihláška
[:]
Go to Top