Kurz 4: Kalkulácie

2022-10-25T09:35:12+00:00

[:sk]Jedálne a nápojové lístky predstavujú kľúčový nástroj marketingu a predaja v hoteloch a reštauráciách, preto je dôležité dôkladné plánovanie, ich kalkulácia a následná tvorba. Kurz je zameraný na kalkuláciu nákladov jedál a nápojov, ako kalkulovať náklady, aké sú najefektívnejšie nástroje. Ako náklady ovplyvňujú tvorbu “lístkov”, aké sú ďalšie vonkajšie faktory, ktoré majú vplyv na plánovanie a samotnú tvorbu jedálnych alebo nápojových lístkov, sa dozviete na tomto kurze.

Zistiť viac
Prihláška
[:]

Kurz 5: F&B Control

2022-10-25T09:37:19+00:00

[:sk]Kurz je zameraný na dôležitosť kontroly nákladov a rôzne vplyvy na f&b náklady. Naučíte sa rozpoznať stratégie znižovania nákladov; rôzne metódy na kontrolu f&b nákladov; najefektívnejšie procesy inventúr. Technológie umožňujú maximálny prehľad o nákladoch a príjmoch, naučíte sa pracovať s kľúčovými f&b indikátormi. Kurz obsahuje aj praktickú časť a ako bonus si odnesiete vzory formulárov na efektívnu kontrolu nákladov.

Zistiť viac
Prihláška
[:]
Go to Top