Project Description
F&B Control
Kurz je určený pre: manažérov reštaurácií, food and beverage manažérov a supervízorov, majiteľov reštaurácií, riaditeľov hotelov
Prečo sa zúčastniť tohto školenia?
Všetko, na čom nám záleží, si vyžaduje kontrolu. Bez pravidelnej kontroly a nastaveného procesu kontroly je nemožné dosiahnuť stanovené ciele.
Kurz je zameraný na dôležitosť kontroly nákladov a rôzne vplyvy na f&b náklady. Naučíte sa rozpoznať stratégie znižovania nákladov; rôzne metódy na kontrolu f&b nákladov; najefektívnejšie procesy inventúr. Technológie umožňujú maximálny prehľad o nákladoch a príjmoch, naučíte sa pracovať s kľúčovými f&b indikátormi. Kurz obsahuje aj praktickú časť a ako bonus si odnesiete vzory formulárov na efektívnu kontrolu nákladov.
Hlavné témy školenia:
- Ciele F&B (gastro) control systému
- Najefektívnejšie stratégie a metódy kontroly
- Analýza nákladov, „point of sale“ technológia
- Prevádzkové ukazovatele ako súčasť controllingu
- Cost of sale a prime cost ako hlavné ukazovatele
- Metódy znižovania jednotlivých nákladov
- Inventúry
- A viac…
Fyzický modul Kalkulácie a FB Control: 298€ (v cene je materiál, certifikát, vzorové dokumenty pre prax, obed a občerstvenie)
Trvanie: 2 dni, 9:00 – 16:00
Online modul Kalkulácie a FB Control: 198€ (v cene je materiál, certifikát, vzorové dokumenty aplikovateľné v praxi)
individuálny kurz: cena na vyžiadanie: info@sophire.sk
Súvisiace moduly: Personálny manažment a Leadership, Manažment kvality a Zákaznícky servis a predajné zručnosti
Prihláste sa tu: