Project Description

F&B Control

Kurz je určený pre: manažérov reštaurácií, food and beverage manažérov a supervízorov, majiteľov reštaurácií, riaditeľov hotelov

Prečo sa zúčastniť tohto školenia?

Všetko, na čom nám záleží, si vyžaduje kontrolu. Bez pravidelnej kontroly a nastaveného procesu kontroly je nemožné dosiahnuť stanovené ciele.

Kurz je zameraný na dôležitosť kontroly nákladov a rôzne vplyvy na f&b náklady. Naučíte sa rozpoznať stratégie znižovania nákladov; rôzne metódy na kontrolu f&b nákladov; najefektívnejšie procesy inventúr. Technológie umožňujú maximálny prehľad o nákladoch a príjmoch, naučíte sa pracovať s kľúčovými f&b indikátormi. Kurz obsahuje aj praktickú časť a ako bonus si odnesiete vzory formulárov na efektívnu kontrolu nákladov.

Hlavné témy školenia:

  • Ciele F&B (gastro) control systému
  • Najefektívnejšie stratégie a metódy kontroly
  • Analýza nákladov, „point of sale“ technológia
  • Prevádzkové ukazovatele ako súčasť controllingu
  • Cost of sale a prime cost ako hlavné ukazovatele
  • Metódy znižovania jednotlivých nákladov
  • Inventúry
  • A viac…

Fyzický modul Kalkulácie a FB Control: 298€ (v cene je materiál, certifikát, vzorové dokumenty pre prax, obed a občerstvenie)

Trvanie: 2 dni, 9:00 – 16:00

Online modul Kalkulácie a FB Control: 198€ (v cene je materiál, certifikát, vzorové dokumenty aplikovateľné v praxi)

individuálny kurz: cena na vyžiadanie: info@sophire.sk

Súvisiace moduly: Personálny manažment a Leadership, Manažment kvality a Zákaznícky servis a predajné zručnosti

Prihláste sa tu:

Prihláška