Project Description

Kalkulácie

Kurz je určený pre: manažérov reštaurácií, food and beverage manažérov a supervízorov, šéfkuchárov. majiteľov reštaurácií, riaditeľov hotelov

Prečo sa zúčastniť tohto školenia?

Optimálne kalkulácie sú základom pre ekonomický úspech v reštauráciách.

Jedálne a nápojové lístky predstavujú kľúčový nástroj marketingu a predaja v hoteloch a reštauráciách, preto je dôležité dôkladné plánovanie, ich kalkulácia a následná tvorba. Kurz je zameraný na kalkuláciu nákladov jedál a nápojov, ako kalkulovať náklady, aké sú najefektívnejšie nástroje. Ako náklady ovplyvňujú tvorbu “lístkov”, aké sú ďalšie vonkajšie faktory, ktoré majú vplyv na plánovanie a samotnú tvorbu jedálnych alebo nápojových lístkov, sa dozviete na tomto kurze.

Hlavné témy školenia:

  • Všetky formy kalkulácií
  • Najefektívnejšia cenotvorba
  • Kľúčové ukazovatele pri cenotvorbe
  • Efektívne využívanie technológií
  • Náklady a ich kontinuálna optimalizácia
  • Workshop cenové kalkulácie
  • A viac…

Fyzický modul Kalkulácie a FB Control: 258€ (v cene je materiál, certifikát, vzorové dokumenty aplikovateľné v praxi, obed a občerstvenie)

Trvanie: 2 dni, 9:00 – 16:00

Online modul Kalkulácie a FB Control: individuálny na mieru alebo otvorený, cena na vyžiadanie:info@sophire.sk

Trvanie: 2 dni, 9:00 – 14:00

Súvisiace moduly: Personálny manažment a Leadership, Manažment kvality a Zákaznícky servis a predajné zručnosti

Prihláste sa tu:

Prihláška