Project Description
Kalkulácie
Kurz je určený pre: manažérov reštaurácií, food and beverage manažérov a supervízorov, šéfkuchárov. majiteľov reštaurácií, riaditeľov hotelov
Prečo sa zúčastniť tohto školenia?
Optimálne kalkulácie sú základom pre ekonomický úspech v reštauráciách.
Jedálne a nápojové lístky predstavujú kľúčový nástroj marketingu a predaja v hoteloch a reštauráciách, preto je dôležité dôkladné plánovanie, ich kalkulácia a následná tvorba. Kurz je zameraný na kalkuláciu nákladov jedál a nápojov, ako kalkulovať náklady, aké sú najefektívnejšie nástroje. Ako náklady ovplyvňujú tvorbu “lístkov”, aké sú ďalšie vonkajšie faktory, ktoré majú vplyv na plánovanie a samotnú tvorbu jedálnych alebo nápojových lístkov, sa dozviete na tomto kurze.
Hlavné témy školenia:
- Všetky formy kalkulácií
- Najefektívnejšia cenotvorba
- Kľúčové ukazovatele pri cenotvorbe
- Efektívne využívanie technológií
- Náklady a ich kontinuálna optimalizácia
- Workshop cenové kalkulácie
- A viac…
Fyzický modul Kalkulácie a FB Control: 298€ (v cene je materiál, certifikát, vzorové dokumenty aplikovateľné v praxi, obed a občerstvenie)
Trvanie: 2 dni, 9:00 – 16:00
Online modul Kalkulácie a FB Control: 198€ (v cene je materiál, vzorové dokumenty aplikovateľné v praxi, certyfikat)
Trvanie: 2 dni, 9:00 – 14:00
Súvisiace moduly: Personálny manažment a Leadership, Manažment kvality a Zákaznícky servis a predajné zručnosti
Prihláste sa tu: