Food & Beverage Management odborný seminár 5.6.2018, Hotel Mercure Bratislava Centrum
Fotogaléria
Témy
Čas | Program |
---|---|
9:00 – 9:30 | Registrácia účastníkov |
9:30 | Otvorenie |
9:30 – 10:00 | Food & Beverage Management a jeho efektívne nastavenie Lucia MEŠKOVÁ, MBA, Managing Director & Trainer, SOPHIRE ACADEMY |
10:00 – 10:30 | Audit systému HACCP v gastro prevádzkach Ing. Jozef ČAPLA, PhD., HACCP Consulting |
10:30 – 11:00 | Výzva novodobej gastronómie; dodržiavanie štandardov kvality Ing.Ladislav OLCSVÁRY, General Manager, Hotel Mercure Bratislava Centrum |
11:00 – 11:15 | Coffee break |
11.15 – 11:45 | Personálny manažment a jeho nástroje vedúce k vyššej motivácii a zníženej fluktuácii Lucia MEŠKOVÁ |
11:45 – 12:15 | Leadership a Coaching pre manažérov Jana LEDNÁROVÁ, MBA, Coach a HR Consultant |
12:15 – 12:45 | Dôležitosť komunikácie v tíme Štefan GÁLIK, F&B Manager, Hotel Mercure Bratislava Centrum |
12:45 – 13:45 | Obed |
13:45 – 14:15 | Spokojný zákazník = spokojný zamestnanec Mgr. Katarína KOLAČKOVSKÁ, New Business Manager, Staffino |
14:15 – 14:30 | Kalkulácie predaja a nákladov Lucia MEŠKOVÁ |
14:30 – 15:00 | Upselling ako dôležitý nástroj pre zvyšovanie tržieb Tomáš ŠAJGAL, Someliér nomad |
15:00 – 15:30 | Manažment kontroly – čo všetko kontrolujeme a aké máme nástroje Lucia MEŠKOVÁ |
15:30 – 16:00 | Trendy v rezervačných systémoch Dušan ŠLOSÁR, Customer support, TravelData |
Krátka ukážka prezentácie
Dátum: 5.6.2018, 9:00 – 16:00
Miesto: Hotel Mercure Bratislava Centrum