Food & Beverage Management odborný seminár 5.6.2018, Hotel Mercure Bratislava Centrum

Fotogaléria

Témy

Čas Program
9:00 – 9:30 Registrácia účastníkov
9:30 Otvorenie
9:30 – 10:00 Food & Beverage Management a jeho efektívne nastavenie
Lucia MEŠKOVÁ, MBA, Managing Director & Trainer, SOPHIRE ACADEMY
10:00 – 10:30 Audit systému HACCP v gastro prevádzkach
Ing. Jozef ČAPLA, PhD., HACCP Consulting
10:30 – 11:00 Výzva novodobej gastronómie; dodržiavanie štandardov kvality
Ing.Ladislav OLCSVÁRY, General Manager, Hotel Mercure Bratislava Centrum
11:00 – 11:15 Coffee break
11.15 – 11:45 Personálny manažment a jeho nástroje vedúce k vyššej motivácii a zníženej fluktuácii
Lucia MEŠKOVÁ
11:45 – 12:15 Leadership a Coaching pre manažérov
Jana LEDNÁROVÁ, MBA, Coach a HR Consultant
12:15 – 12:45 Dôležitosť komunikácie v tíme
Štefan GÁLIK, F&B Manager, Hotel Mercure Bratislava Centrum
12:45 – 13:45 Obed
13:45 – 14:15 Spokojný zákazník = spokojný zamestnanec
Mgr. Katarína KOLAČKOVSKÁ, New Business Manager, Staffino
14:15 – 14:30 Kalkulácie predaja a nákladov
Lucia MEŠKOVÁ
14:30 – 15:00 Upselling ako dôležitý nástroj pre zvyšovanie tržieb
Tomáš ŠAJGAL, Someliér nomad
15:00 – 15:30 Manažment kontroly – čo všetko kontrolujeme a aké máme nástroje
Lucia MEŠKOVÁ
15:30 – 16:00 Trendy v rezervačných systémoch
Dušan ŠLOSÁR, Customer support, TravelData

Krátka ukážka prezentácie

Dátum: 5.6.2018, 9:00 – 16:00

Miesto: Hotel Mercure Bratislava Centrum