Kalkulácie
Kurz je zameraný na kalkuláciu nákladov jedál a nápojov, ako kalkulovať náklady, aké sú najefektívnejšie nástroje. Jedálne a nápojové lístky predstavujú kľúčový nástroj marketingu a predaja v hoteloch a reštauráciách, preto je dôležité dôkladné plánovanie, ich kalkulácia a následná tvorba. Ako náklady ovplyvňujú tvorbu “lístkov”, aké sú ďalšie vonkajšie faktory, ktoré majú vplyv na plánovanie a samotnú tvorbu jedálnych alebo nápojových lístkov, sa dozviete na tomto kurze.
Lorem ipsum dolor sit amet, ea movet ignota vix, ad tale esse deterruisset eos, duis autem offendit mea an. Malis mazim vitae an eum, eu facer noluisse lobortis sea. Ut duo equidem interpretaris. Ea oratio pertinax sed, his fuisset senserit dissentias ne.
Nec labitur laoreet tincidunt eu, ei zril mentitum repudiare pro. In stet everti eum, aeque invidunt in vis. Putant aliquip urbanitas ius ne. Ne est reque epicurei officiis, pro enim semper diceret te. In his intellegam consectetuer, sed no omnes nullam regione.
Duo eloquentiam interpretaris in, nihil homero regione ea qui, probo deleniti platonem an pro. Cu natum utamur qui, sea ne tale quas, has ei eros laoreet appellantur. Id putant commune convenire cum, est perpetua corrumpit ex. Ad quot docendi singulis eam.