Food & Beverage Management – odborný seminár

Fotogaléria F&B seminár 2019

Témy

Čas Program
9:00 – 9:30 Registrácia účastníkov
9:30 Otvorenie
9:30 – 10:00 F&B Management a jeho kľúčové prvky pre produktivitu a dlhodobý úspech
Lucia MEŠKOVÁ, Trainer & Owner, SOPHIRE ACADEMY
10:00 – 10:30 Štandardy kvality ako nástroj “customer journey” a udržania lojality hostí, IHS certifikácia
Lucia MEŠKOVÁ
10:30 – 11:00 Ako dosiahnuť, aby sa zamestnanci tešili do práce
Martina ČIZMADIOVÁ, HR specialist & coach, Zenith People Consulting
11:00 – 11:20 Coffee break
11:20 – 11:50 Ako zatraktívniť povolanie v hotelierstve a gastronómii
Lucia MEŠKOVÁ
11:50 – 12:20 Sociálne siete ako novodobý fenomén podpory alebo brzdy podnikania v gastronómii a hotelierstve
Ladislav OLCSVÁRY, General Manager, Hotel Mercure Bratislava Centrum
12:20 – 12:45 Čo všetko má vedieť líder pre jeho schopnosť viesť Lucia MEŠKOVÁ
12:45 – 13:45 Obed
13:45 – 14:15 Svetlo ako dôležitý prvok pre hostí
Dušan ŠLOSÁR, Owner, zákaznícky servis
14:15 – 14:45 F&B cost ako kľúčový nástroj monitoringu nákladov a zvýšenie zisku
Štefan GÁLIK, F&B Manager, Hotel Mercure Bratislava Centrum
14:45 – 15:15 Zvyšujme predaj vína aj prostredníctvom “soft skills”, vyplatí sa nám to
Tomáš ŠAJGAL, sommelier nomad
15:15 – 15:45 Bar business & Hospitality
Anton VELICH, Brand Ambassador, Bar Manager, The Velvet
15:45 – 16:00 F&B Control zhrnutie

Fotogaléria F&B seminár 2018

Dátum: 19.3.2019, 9:00 – 16:00
Cena: 59 € (do 31.1.2019), 79 € (po 31.1.2019)
Miesto: Hotel Mercure Bratislava Centrum

Prihláška