Food & Beverage Management – odborný seminár
Fotogaléria F&B seminár 2019
Témy
Čas | Program |
---|---|
9:00 – 9:30 | Registrácia účastníkov |
9:30 | Otvorenie |
9:30 – 10:00 | F&B Management a jeho kľúčové prvky pre produktivitu a dlhodobý úspech Lucia MEŠKOVÁ, Trainer & Owner, SOPHIRE ACADEMY |
10:00 – 10:30 | Štandardy kvality ako nástroj “customer journey” a udržania lojality hostí, IHS certifikácia Lucia MEŠKOVÁ |
10:30 – 11:00 | Ako dosiahnuť, aby sa zamestnanci tešili do práce Martina ČIZMADIOVÁ, HR specialist & coach, Zenith People Consulting |
11:00 – 11:20 | Coffee break |
11:20 – 11:50 | Ako zatraktívniť povolanie v hotelierstve a gastronómii Lucia MEŠKOVÁ |
11:50 – 12:20 | Sociálne siete ako novodobý fenomén podpory alebo brzdy podnikania v gastronómii a hotelierstve Ladislav OLCSVÁRY, General Manager, Hotel Mercure Bratislava Centrum |
12:20 – 12:45 | Čo všetko má vedieť líder pre jeho schopnosť viesť Lucia MEŠKOVÁ |
12:45 – 13:45 | Obed |
13:45 – 14:15 | Svetlo ako dôležitý prvok pre hostí Dušan ŠLOSÁR, Owner, zákaznícky servis |
14:15 – 14:45 | F&B cost ako kľúčový nástroj monitoringu nákladov a zvýšenie zisku Štefan GÁLIK, F&B Manager, Hotel Mercure Bratislava Centrum |
14:45 – 15:15 | Zvyšujme predaj vína aj prostredníctvom “soft skills”, vyplatí sa nám to Tomáš ŠAJGAL, sommelier nomad |
15:15 – 15:45 | Bar business & Hospitality Anton VELICH, Brand Ambassador, Bar Manager, The Velvet |
15:45 – 16:00 | F&B Control zhrnutie |