Food & Beverage Management

Food & Beverage Management kurzy prebiehajú formou otvorených školení, na ktoré sa prihlasujú klienti z rôznych hotelov a reštaurácií. Sú určené pre manažérov, ktorí sú zodpovední za úspešné riadenie individuálnej alebo hotelovej reštaurácie a pre čašníkov a šéfkuchárov.

Spojili sme praktické skúsenosti a odbornosť z hotelového a reštauračného segmentu s lektorskými zručnosťami a tým zaručujeme hodnotné, interaktívne, odborné kurzy, školenia, workshopy, odkiaľ si každý odnesie to, čo je potrebné pre správne zavedenie food and beverage managementu („manažment reštaurácie“) a jeho úspešné vykonávanie.

Kurzy Food & Beverage Management – 15% zľava pri prihlásení na všetky tri moduly

Modul 1, Termín: 2.9. – 3.9. 2021 ; 21.9. – 22.9. 2021, Bratislava

Modul 2, Termín: 9.6. – 10.6. 2021; 8.9. – 9.9. 2021, Bratislava

Modul 3, Termín: 25.6. – 26.6.2021; 13.9. – 14.9.2021 , Bratislava

+421 911 782 827

Zaujala Vás ponuka našich školení?

info@sophire.sk

Prihláška


    Modul 1 (Personálny manažment & Leadership),Termín: 29.5.-30.5.2023(Personálny manažment & Leadership), Termín:13.3.- 14.3.2023Modul 2 (Manažment kvality, zákaznícky servis a predajné zručnosti), Termín: 5.6.-6.6.2023(Manažment kvality, zákaznícky servis & predajné zručnosti), Termín: 22.3. - 23.3.2023Modul 3 (Kalkulácie & F&B Control), Termín: 8.6.-9.6.2023(Kalkulácie & F&B Control), Online Termín: 30.3.-31.3.2023

    Účastník 1

    Účastník 2

    Účastník 3

    *Súhlasím so spracovaním osobných údajov (fakturačné údaje, e-mail, telefónne číslo) na účely fakturácie a zaslania potvrdenia objednávky.

    Niektorí z našich spokojných klientov