Food & Beverage Management
Food & Beverage Management kurzy prebiehajú formou otvorených školení, na ktoré sa prihlasujú klienti z rôznych hotelov a reštaurácií. Sú určené pre manažérov, ktorí sú zodpovední za úspešné riadenie individuálnej alebo hotelovej reštaurácie a pre čašníkov a šéfkuchárov.
Spojili sme praktické skúsenosti a odbornosť z hotelového a reštauračného segmentu s lektorskými zručnosťami a tým zaručujeme hodnotné, interaktívne, odborné kurzy, školenia, workshopy, odkiaľ si každý odnesie to, čo je potrebné pre správne zavedenie food and beverage managementu („manažment reštaurácie“) a jeho úspešné vykonávanie.
Kurzy Food & Beverage Management – 15% zľava pri prihlásení na všetky tri moduly
Modul 1, Termín: 2.9. – 3.9. 2021 ; 21.9. – 22.9. 2021, Bratislava
Personálny manažment a Leadership
129€ (v cene je výukový materiál, občerstvenie, obed a certifikát) Trvanie: 9:00 – 17:00 Štandardy kvality predstavujú základný a podporný pilier pre trvalý úspech spoločnosti. Je to súhrn charakteristík, ktoré tvoria konkrétny hotel alebo reštauráciu. Zistite viac