Personálny manažment a Leadership

V súčastnosti, reštaurácie evidujú veľkú fluktuáciu personálu, čo spôsobuje, že manažment je neustále zaneprázdnený výberom a zaúčaním nových zamestnancov. Daný kurz je zameraný na rozvoj manažérskych zručností, správny výber, vedenie a motivovanie personálu k dodržiavaniu štandardov kvality, k 100% zákaznickému servisu, ku zvyšovaniu predaja, tímovej práci a k spokojnosti a to aj prostredníctvom efektívnych motivačných stratégií. Dozviete sa všetky potrebné kroky vedúce k správnej motivácii personálu a k zníženiu fluktuácie. Súčasťou kurzu sú prípadové štúdie a diskusie s cieľom vyriešiť aktuálne problémy.

Lorem ipsum dolor sit amet, ea movet ignota vix, ad tale esse deterruisset eos, duis autem offendit mea an. Malis mazim vitae an eum, eu facer noluisse lobortis sea. Ut duo equidem interpretaris. Ea oratio pertinax sed, his fuisset senserit dissentias ne.

Nec labitur laoreet tincidunt eu, ei zril mentitum repudiare pro. In stet everti eum, aeque invidunt in vis. Putant aliquip urbanitas ius ne. Ne est reque epicurei officiis, pro enim semper diceret te. In his intellegam consectetuer, sed no omnes nullam regione.

Duo eloquentiam interpretaris in, nihil homero regione ea qui, probo deleniti platonem an pro. Cu natum utamur qui, sea ne tale quas, has ei eros laoreet appellantur. Id putant commune convenire cum, est perpetua corrumpit ex. Ad quot docendi singulis eam.

Prihláška